Piroger är så underskattat!

Det är lätt man tänker på  tunga, snustorra saker…

Jag har ett recept på brödet som ger en lättkavlad deg som håller även när man gör den tunn.  Det är en klassisk pirogdeg, den slår alltså inte åt smördegshållet.

Här är fetaost med oliver och kyckling, bacon, lök och tomat + parmesan (med en skvätt creme fraiche).

20130218-145605.jpg

Kategorier: Charlotte lagar mat/bakar

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: