Kock-wannabe?

Njae, jag tror inte att den stressen som man har på en riktigt stor bra krog är rätt typ av stress för mig. Däremot hade jag gärna någon gång i livet arbetat med ett bra team på någon familjär krog men det är vi ju många som drömmer om.

Mat är min stora passion även om jag saknar många grundläggande ”tegelstenar” i den ädla konsten. När jag åker utomlands är halva nöjet mat och dryck. Inte bara att gå på restaurang utan att gå på matmarknader och saluhallar är ett stort nöje.

Jag har den stora förmånen att bo i Malmö där mat från många länder är tillgänglig om inte på restaurang så i alla fall som råvaror.

Min mor släppte tidigt in mig i köket och lät mig hållas. Min far lät mig alltid beställa vad jag ville när vi gick på restaurang. Detta har bidragit starkt till att jag tycker mat är så kul!

Taggar:

Kategorier: Charlotte lagar mat/bakar

Inga kommentarer ännu.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: